Magellan Mio Spirit 6900 Full Europe 7PPC Lifetime Maps Voucher

spirit6900lm_1_333316560
spirit6900lm_1_333316560spirit6900lm_2spirit6900lm_3spirit6900lm_4
110,00 €

Magellan Mio Spirit 6900 Full Europe 7PPC Lifetime Maps Voucher

Πληροφορίες προϊόντος
 • Inches Οθόνης: 5'' Οθόνη Αφής
 • Λειτουργικό Σύστημα: Spirit QuickStart™ navigation software
 • Εγγύηση: 2 έτη

To Mio Spirit συνοδεύεται με πρακτικά χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις χαρτών εφ όρου ζωής, έτσι δεν θα ανησυχείτε πια για νέους χάρτες ή για αλλαγές στους δρόμους. Απλά συνδέστε τη συσκευή με τον υπολογιστή σας και εγκαταστήστε το λογισμικό MioMore desktop για να ελέγχετε τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις. Θα λαμβάνετε όλους τους νέους χάρτες για όσο καιρό έχετε τη συσκευή, περίπου 4 φορές το χρόνο.

IQ Routes
Το IQ Routes χρησιμοποιεί πληροφορίες πραγματικού χρόνου που συλλέγει από εκατομμύρια οδηγούς, προκειμένου να βελτιστοποιήσει την υπολογιζόμενη διαδρομή: για πλέον γρήγορα και αποτελεσματικά ταξίδια.
   
Find My Car
Η έξυπνη λειτουργία “Βρείτε το αυτοκίνητό μου'', θα είναι μεγάλη βοήθεια εάν έχετε παρκάρει βιαστικά το αυτοκίνητό σας, και γυρνώντας δεν έχετε ιδέα που το παρκάρατε. Απλά πάρτε τη συσκευή μαζί μας , μόλις παρκάρετε το αυτοκίνητο, και αυτή θα σας βοηθήσει στο γυρισμό να το βρείτε εύκολα. 
   
LearnMe Pro
Το βελτιωμένο LearnMe Pro παρακολουθεί και μαθαίνει το δικό σας στυλ οδήγησης ενώ, ταυτόχρονα, σας παρέχει εξατομικευμένες διαδρομές που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σας. 
   
Parking Assistance
Το νέο χαρακτηριστικό Βοήθεια στάθμευσης εμφανίζει αυτόματα μια λίστα των χώρων στάθμευσης όταν είστε εντός 1 χιλιομέτρου από τον προορισμό σας: έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ψάξετε για έναν κοντινό χώρο στάθμευσης. 
   
Pedestrian mode - works both in the car and on foot
Το Mio Spirit διαθέτει λειτουργία πεζού, για να το έχετε μαζί σας όπου κι αν θέλετε. Στο δρόμο, το Mio θα σας καθοδηγήσει στον προορισμό σας, για ένα τέλειο ταξίδι χωρίς προβλήματα, με προεγκατεστημένους χάρτες 33 χωρών της Δυτικής και της Ανατολικής Ευρώπης. Αλλά και με τα πόδια, το Mio θα σας βοηθήσει εξίσου. 
   
A new approach to lanes and junctions
Με τη λειτουργία καθοδήγησης λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Guidance) της συσκευής Mio Spirit είστε πάντοτε στη σωστή λωρίδα για μία στροφή, μία εξαιρετικά χρήσιμη δυνατότητα στους σημερινούς πολυσύχναστους δρόμους. Το λογισμικό Spirit περιλαμβάνει επίσης ρεαλιστικές τρισδιάστατες απεικονίσεις διασταυρώσεων που αντιστοιχούν στις κύριες πινακίδες σήμανσης και σας παρέχουν περισσότερο χρόνο για να κατανοήσετε τι σας περιμένει καθώς προσεγγίζετε μία έξοδο ή μία διασταύρωση. 
   
Trip Planner
To Mio διαθέτει το Trip planner δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τα ταξίδια σας από την άνεση του υπολογιστή στο σπίτι σας μέσω του MioMore Desktop ή από την συσκευής, όπου μπορείτε να ορίσετε πολλαπλά σημεία, σειρά προτεραιότητας για βελτιστοποιημένες διαδρομές και να κάνετε προεπισκόπηση της διαδρομής με τη λειτουργία προσομοίωσης 
   
Near Me
To Μio σας επιτρέπει επίσης τη γρήγορη πρόσβαση στις προσωπικές σας ρυθμίσεις/αγαπημένα, αποθηκεύοντάς τα κάτω από το “Κοντά μου “. Εάν για παράδειγμα επισκέπτεστε συχνά ιταλικά εστιατόρια, μπορείτε να τα βάλετε στην επιλογή “Κοντά μου“ για να τα βρίσκεται γρήγορα. 
   
Tunnel Guidance
Μια προσομοίωση με βάση την ταχύτητα σας βοηθά να ξέρετε πού βρίσκεστε σε ένα τούνελ. 
   
Spoken Street Names
Ακούστε πού να στρίψετε και κρατήσετε τα μάτια σας στο δρόμο. 
   
Rental Maps
Το Mio σας προσφέρει την επιλογή της ενοικίασης χαρτών με μόνο ένα μικρό κόστος. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3, 7 και 30 ημέρες, για σύντομα ταξίδια και διακοπές.

Τεχνικές Προδιαγραφές:
 • Inches Οθόνης 5'' Οθόνη Αφής
 • Ανάλυση Οθόνης: 480X272
 • Widescreen: Ναι
 • Επεξεργαστής: CSR
 • Ταχύτητα Επεξεργαστή: 664 Mhz
 • GPSChip: SiRFatlasV
 • Λειτουργικό Σύστημα: Spirit QuickStart™ navigation software
 • Εγγύηση: 2 έτη

Περιεχόμενα συσκευασίας:
 • Mio Spirit 6900 Full Europe
 • Βάση στήριξης
 • Φορτιστής αυτοκινήτου
 • Οδηγίες χρήσης


Βάρος συσκευασίας (ογκομετρικό): 1κ.